Direktori Cawangan Pengurusan

PANGKAT/
GELARAN

PEGAWAI JAWATAN GRED EXT EMAIL
PN HAMNI BINTI IBRAHIM PENOLONG AKAUNTAN KANAN W32 2017 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
PN SUNITA BINTI TAIB PENOLONG PEGAWAI TADBIR N27 2007 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
EN SHAMSUL ANUAR BIN CHE DAUD PEMBANTU TADBIR (KEW) W22 2165 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
PN MAIMUNAH BINTI EMBONG KETUA PEMBANTU TADBIR N22 2126 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
PN MASITAH BINTI SALLEH PEMBANTU TADBIR N17 2155 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
PN NAEIMAH BINTI MOHD HASSAN PEMBANTU TADBIR N17 2159 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
PN NUR AINI BINTI MOHD RIDZA PEMBANTU TADBIR (KEW) W17 2168 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
PN NOR MARIZAH BINTI MOHD RAFI PEMBANTU TADBIR (KEW) W17 2168 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
EN AMRAN BIN CHE MAT PUSTAKAWAN S17 2062 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
EN ZUKRI BIN SULONG PEKERJA AWAM R1 2158 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

Copyright © 2017 A.B.P.M - AKADEMI BOMBA DAN PENYELAMAT MALAYSIA