Kuala Kubu Bharu, 8 Mac 2024 - Kursus yang dianjurkan oleh Pengajian Penyelamatan ABPM Wilayah Tengah dari tarikh 4 hingga 8 Mac 2024, peserta telah diberikan peluang untuk mendalami topik pengurusan operasi bangunan runtuh atau tanah runtuh.

๐— ๐—ฎ๐—ธ๐—น๐˜‚๐—บ๐—ฎ๐—ป ๐—ฃ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ฎ๐—ธ๐˜€๐—ฎ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ž๐˜‚๐—ฟ๐˜€๐˜‚๐˜€ ๐—ฆ๐—ฒ๐—บ๐—ฎ๐˜€๐—ฎ

๐—”๐—ป๐—ท๐˜‚๐—ฟ๐—ฎ๐—ป: ๐—ฃ๐—ฒ๐—ป๐—ด๐—ฎ๐—ท๐—ถ๐—ฎ๐—ป ๐—ฃ๐—ฒ๐—ป๐˜†๐—ฒ๐—น๐—ฎ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ฎ๐—ป ๐—”๐—•๐—ฃ๐—  ๐—ช๐—ถ๐—น๐—ฎ๐˜†๐—ฎ๐—ต ๐—ง๐—ฒ๐—ป๐—ด๐—ฎ๐—ต

๐—ง๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐—ธ๐—ต ๐—ฃ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ฎ๐—ธ๐˜€๐—ฎ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ž๐˜‚๐—ฟ๐˜€๐˜‚๐˜€: ๐Ÿฐ ๐—ต๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ด๐—ฎ ๐Ÿด ๐— ๐—ฎ๐—ฐ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ

Tajuk Kursus: Pengurusan Operasi Bangunan Runtuh/Tanah Runtuh

Kursus di atas telah berlangsung dengan jayanya. Setinggi-tinggi tahniah diucapkan kepada semua peserta yang telah hadir dan mengikuti kursus ini.

Jutaan terima kasih kepada tenaga pengajar yang telah menyampaikan ilmu serta perkongsian pengalaman yang berharga kepada peserta.

Kepada rakan strategik kami, Pasukan SMART, kami hulurkan terima kasih atas kerjasama yang telah terjalin. Penyelenggaraan latihan praktikal di Markas Pasukan SMART Pulau Meranti telah memberi nilai tambah kepada kursus ini.

Semoga peserta yang terlibat mendapat manfaat yang besar daripada kursus ini dan dapat mengaplikasikan pengetahuan yang diperoleh dengan berkesan.

Sekian makluman ini, salam hormat.

"๐‘ป๐’“๐’‚๐’Š๐’๐’Š๐’๐’ˆ ๐‘ป๐’๐’˜๐’‚๐’“๐’…๐’” ๐‘ฌ๐’™๐’„๐’†๐’๐’๐’†๐’๐’„๐’†"